bet-at-home.com

Wednesday, August 3, 2011

Обзор на светските новини от 03-Август-2011

HotArena.net: Ути прави шушу-мушу с руса мацка

Шушу-мушу къща разваля! Известният TV кулинар Ути Бъчваров трябва да знае това и да не се задява с руси мацки, тъй като е женен. Дали, готвачът е привърженик на моногамията?

Папарак на HotArena.net хвана в крачка Ути да разговаря с мадама, която далеч не прилича на жена му.

В модерен тъмносин гащеризон неизвестната дама пристигна на срещата в лятната градина на софийско заведение. Дали двамата бяха приседнали на невинна раздумка, при положение, че Ути бе почти залепен за русата мацка? Можем само да гадаем. Определено обаче кулинарът не бе спазил етикета за женения мъж, който трябва да стои на дистанция от две педи, щом не е със съпругата си.

И езикът на тялото говори, вместо нас. Изцяло обърнат към нея, гледа я право в очите, а тя, кръстосала крак, подсъзнателно давайки знак, че е благосклонна към ухажори.

Дали е флирт – вие преценете. От HotArena.net – само снимковите доказателства. А оттам насетне – нека клюкарите да шушукат.

Ирина Сарачинова: Не съм приятелка с Вихра

Шокираща любовна история от екипа на "Станция Нова" разтърси светското пространство през изминалата седмица, когато се разкри че екранната половинка на Андрей – Иван има връзка с водещата на „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова.

Извънбрачната връзка между тях датирала от няколко месеца, а скандалът около любовния триъгълник се разраства с всеки изминал ден и скоро ще избухне с пълна сила.

Самата Сарачинова до момента отказва да дава каквито й да е коментари по темата. Само пред най-близките си приятели водещата изтъкнала, че писанията в пресата нямат нищо общо с действителността. Въпреки това, не пожелала да разкрие докрай какви са истинските й отношения с Иван.

"Не съм приятелка на Вихра. Това, че съм проявявала любезна колегиалност към нея, не значи, че сме близки. Аз общувам ведро и позитивно с всички хора, но това не ги превръща автоматично в мои приятели. Какво говорят за мен в момента, изобщо не ме интересува", категорична е Сарачинова.

Преди да лъсне историята за прелюбодейството на Ирина и Иван, блондинката обича да парадира със своето семейно положение. В момента обаче именно фактът, че е омъжена жена, налива допълнително масло в огъня на скандалната ситуация.

Коментарът е на HotArena.net


Преслава се крие с гадже в хотел за чужденци

Преслава и атлетичен мъж се припичат на частен плаж пред хотел „Гларус" и нямат никакви притеснения, че ще бъдат разпознати. Всички туристи в комплекса са чужденци и не обръщат внимание на нашенската фолк дива.

Звездата свали задръжките и се радва на любовта на новото си гадже. Приятелят и не е известен в светските среди, но пък блести с атлетично тяло и обноски на джентълмен, пише в. Всеки ден.

Двамата се изкъпаха в морето, където продължиха да се закачат и интимничат.

На излизане от водата гаджето на Преслава я понесе на ръце. Певицата е отслабнала драстично и фигурата и е доста сексапилна.

За да поддържа линията си, певицата продължава да пази диета. Цял следобед на плажа тя хапна няколко кайсии и докато приятелките и обръщаха коктейлчета тя се задоволи с минерална вода и фреш.

Коя ли чалга звезда е гушнала 12 бона?

12 000 лева са броили собствениците на затворената дискотека БИАД на една от големите фолк звезди у нас, съобщи Blife на основата на информация от в-к Монитор.

Това съобщи вчера шефът на НАП Красимир Стефанов. Той отказа да посочи името на изпълнителя, като обясни, че то представлява данъчна тайна, пише в-к Монитор

Стефанов обаче разказа, че по време на акция "Оборот" служителите му са открили тефтери с двойно счетоводство, от които е видно, че само за последните 10 месеца изпълнителите в БИАД са получили 360 000 лева хонорари.

"От тази сума само 100 000 лева са преведени на певците по банков път и са фактурирани. Останалите 260 000 лева са раздадени на ръка" - обясни още шефът на НАП.

От фолк гилдията вече гадаят, че това може да са някои от най-оборотните звезди на Пайнер като Преслава, Галена, някой от ветераните Глория или Ивана, а нищо чудно да някоя от звездите на Ара и Диапазон Алисия, Емануела, Тони Стораро и Теодора. Въпреки че хонорарите на всички изпълнители са регламентирани и обявени, а някои дори са намалели заради финансовата криза, конкретната вечер е била особено щастлива за някой от изпълнителите на фолк гилдията, който само за няколко часа си е спечелил солидната сума.

Също по информация на Стефанов, НАП извършва проверка на всички концерти и участия на Лили Иванова в последните 5 години. Сред изявите на примата, които са попаднали в полезрението на служителите на НАП, е и концертът й във френската зала „Олимпия”. Това научи „Монитор” от източници сред разследващите.

Името на Лили Иванова се появи още в първия списък с длъжници към хазната от артистичните среди, който приходната агенция изготви преди 2 години. От тогава служители на НАП извършват пълна ревизия на имането на легендата на естрадата.

No comments:

Post a Comment

ГЛЕДАЙТЕ ОНЛАЙН В ИНТЕРНЕТ СРЕЩИТЕ ОТ ДЕНЯ: