bet-at-home.com

Thursday, August 4, 2011

Обзор на светските новини от 04-Август-2011

Има ли война между Ивана и Мариана Попова?

Фолк певицата Ивана и поп изпълнителката Мариана Попова съвсем открито си разменят словесни нападки, докато са в журито на „Гласът на България”, коментираха от bliasak.bg

Според източници от предаването между двете има стаена неприязън, породена от различните стилове в които се изявяват двете изпълнителки.

Мариана гледала с насмешка на своята колежка и при удобен случай винаги подхвърляла хаплива забележка, а в същото време Ивана не и оставала длъжна.

„Нека Мариана си изрази мнението, тя винаги има какво да каже” – често казвала Ивана по време на записите на кастингите, по време на които журито избира таланти.

Поп певицата пък от своя страна на няколко пъти намеква, че отборът на Ивана е съставен само от слаби участници.

В свое интервю за bliasak.bg след появилите се коментари по форумите за отношенията между двете, Ивана категорично отрече наличието на каквато и да е неприязън между тях. „Няма нищо такова. Мариана е прекрасен човек, със страхотно чувство за хумор. Това са просто шеги и всеки зрител може да го разбере” – коментира Ивана пред репортер на bliasak.bg.Link

Ще продължим да следим развитието на отношенията им за вас.

Черната Златка стана блондинка

Еротичният модел Златка Димитрова, известна повече като Черната Златка стана блондинка. За радост на нейните почитатели това не е за постоянно, а само за фотосесия. Бургазлийката решила да експериментира със своята визия, за да се види и самата тя в друга светлина, пък било и само за ден.

„Харесах се определено, но не смятам, че ми отива. Просто съм различна и именно това ми харесва.”. Златка бе категорична, че въпреки позитивните коментари около новият и външен вид, не би се изрусила. „Ще изтощя косата си, а и смятам, че в тъмните очи и коси има повече екзотика и сексапил.” – продължи с мнението си за bliasak.bg Златка.

Alex P. подчини мацката с чука

Мацката с чука, Ралица Методиева, падна в капана на набиращият все по-голяма популярност рап-изпълнител Alex P., коментираха от HotArena.net.

Танцьорката, добила известност с рекламния клип на VIP Brother, в който мята чук по наковалнята, ще позира за поредният албум на люлинския рапър Александър Пелтеков, както е истинското име на Alex P.

Албумът на Alex P. ще е готов наесен. Работното заглавие е Masterpiece vol.2. В него със сигурност ще попаднат парчетата му със Gem – „Искам”, „Моят блок” и „Музика”. Последното от тях се превърна в абсолютен хит на лятото.

„Ако бързате да ме завъртите в интрига с Ралица, ще ви откажа отрано. С нея сме просто приятели. В моите клипове има десетки секси жени, с всичките ли трябва да съм бил?” – отвърна на коментарите Alex P.

Ралица бе в клюкарника и през пролетта, когато се спрягаше нейна връзка с фолк певеца Константин, но доказателства за този слух така и не се появиха.

Официалното видео на Myzika може да гледате тук:

http://www.youtube.com/watch?v=8mixSQBMkfU&feature=player_embedded

Бившата на Андрей: Търся голямата любов

Бившата съпруга на Андрей, сръбкинята Даниела е водеща на телевизионното предаване Екслузив излъчвано по RTS1. Даниела споделя пред списание „Ева”:

„Кариерата ми в България беше като един красив сън. От него ме събуди един леден поглед. И се върнах в Сърбия.”. И продължава: „Когато срещнах Андрей в Белград, видях едно супер интелигентно момче с очила. Той винаги остана това за мен. Но се оказахме изключително различни. Приятно е, екзотично е, даже възбуждащо, но е трудно. Сега мисля, че е лошо хората да са много различни. Не търся причини за раздялата ни и не анализирам връзката ни. Имах и друга връзка след това, но ми трябва време да стана такава, каквато бях. Винаги ще са ми по-важни любовта и семейството”, завършва Даниела.

No comments:

Post a Comment

ГЛЕДАЙТЕ ОНЛАЙН В ИНТЕРНЕТ СРЕЩИТЕ ОТ ДЕНЯ: